First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Вакуумний пакувальник LUND : 230V 75Вт, продук- 16 л/хв, пакув. l ≤ 28см [6]

Вакуумний пакувальник LUND : 230V 75Вт, продук- 16 л/хв, пакув. l ≤ 28см [6]
Код товару: 67882

Наявність: Є в наявності

3250,00 грн
АБО
Опис

Вакуумний пакувальник LUND 67882

Опис товару
Харчовий вакуумний пакувальник від LUND, 175 Вт Простий і зручний у використанні запаювач з корпусом з нержавіючої сталі.

  • Кнопка «Упаковка» - запуск процесу пакування
  • Кнопка «Стоп» - переривання процесу пакування в будь-який час
  • Кнопка «Запечатування» - запуск процесу запаювання на вимогу, наприклад, для імпульсної екстракції
  • Кнопка «Імпульс» - миттєвий запуск запаювальної машини, що ідеально підходить для пакування делікатних продуктів
  • Світловий індикатор - сигналізує, що машина працює
  • Можна використовувати молескінові пакети для пакування харчових продуктів із 3 краями або пакети для пакування харчових продуктів у вигляді          рукава, намотаного в рулон.
  • Максимальна ширина плівки 28 см, довжина за потребою
  • Максимальна товщина пакетів 200µ (мікрон)
  • Тримач кабелю - дозволяє приховати зайвий кабель
  • Стабільна робота завдяки прогумованим ніжкам
  • Запобіжний вимикач
  • Посібник користувача польською мовою

Розміри пакувальника: 34 х 15 х 6 см (довжина х ширина х висота)

Використання за призначенням / застосування

Вакуумний пакувальник використовується для вакуумного пакування харчових продуктів у спеціальні молескінові пакети, призначені для цієї мети. Завдяки такій упаковці їжа довше зберігає свіжість і поживну цінність.

Поради щодо вакуумного пакування харчових продуктів

  • Найкращих результатів можна досягти, коли пакуєте свіжі харчові продукти.
  • Якщо якість їжі погіршується, вакуумна упаковка може затримати процес, але ніколи його не зупинить. Анаеробні бактерії та мікроорганізми, які можуть діяти в середовищі з низьким вмістом кисню, все одно впливають на псування їжі.
  • Приготування, розморожування та розігрівання продуктів у вакуумній упаковці у воді зберігає смак їжі та полегшує її утримання в чистоті.
  • Під час розігрівання продуктів у вакуумній упаковці в мікрохвильовій печі завжди перфоруйте пакет у кількох місцях, щоб гаряче повітря вийшло.
  • Вакуумно упаковані продукти можна розігрівати, занурюючи та нагріваючи їх у теплій воді, температура води не повинна перевищувати 75 градусів С.

При упаковці м’яса та риби рекомендується спочатку помістити продукти в морозилку на 1-2 години. Це дозволить зв’язати соки, які природним чином присутні в їжі, а також дозволить їжі зберегти свою форму. Якщо немає можливості попередньо охолодити їжу, рекомендується покласти нещільно згорнутий паперовий рушник між їжею та краєм пакета, який потрібно заклеїти. Рушник вбере сік, який виділяється з їжі під час видалення повітря.

При пакуванні сиру рекомендується пакувати залишки сиру після кожного використання. Якщо використовується досить великий пакет, його можна використовувати повторно, попередньо зрізавши пломбу.

Перед вакуумуванням овочів їх рекомендується бланшувати. Бланшування зупинить дію ферментів, які можуть призвести до втрати смаку, кольору та текстури. Щоб бланшувати овочі, опустіть їх в киплячу воду на кілька десятків секунд, потім дістаньте і опустіть в холодну воду. Час бланшування залежить від сорту овочів. Чим дрібніші та ніжніші овочі, тим коротший час бланшування. Також бланшувати можна за допомогою мікрохвильової печі або пароварки.

Перед вакуумуванням рідких продуктів, таких як супи, заморозьте їх в окремому контейнері, форму і розмір якого слід вибрати таким чином, щоб заморожений продукт помістився в пакет. Після заморожування продукт необхідно вийняти з посуду, покласти в пакет, упакувати під вакуум, а потім знову помістити в морозилку. Їжу у вакуумній упаковці можна розігрівати, занурюючи та нагріваючи в теплій воді, температура води не повинна перевищувати 75 градусів Цельсія.


Спосіб застосування

Вакуумна упаковка

  • Підніміть кришку пристрою. Якщо кришка закрита на засув, натисніть обидві кнопки блокування одночасно, розблокуйте кришку, а потім підніміть її. Всередині пристрою є запобіжний вимикач, який дозволить запустити пристрій лише після того, як кришка буде закрита належним чином. Не натискайте на нього при відкритій кришці, блокувати запобіжний вимикач заборонено.
  • Підготуйте пакет для використання в пакувальній машині. Використовуйте тільки спеціальні пакети, призначені тільки для використання у вакуумних пакувальниках. Ми рекомендуємо сумки LUND moleskin з індексним номером 67888. Сумку можна вирізати відповідно до розміру продукту, який пакується. Переконайтеся, що всі краї мішка, крім одного, завжди заклеєні, а зрізаний край рівний і не перевищує максимальну ширину мішків, указану в таблиці. Підбираючи розмір, стежте за тим, щоб від краю пакета до упаковуваного товару залишалося не менше 5 см.
  • Покладіть мішок так, щоб він знаходився над нагрівальним поясом, а край, який потрібно заклеїти, був повністю всередині ущільнення кришки. Камера пакувальника оснащена стопорними пластинами, які полегшують правильне розташування мішка. Край сумки повинен торкатися упорної пластини. Вирівняйте обидві стінки сумки так, щоб не утворювалися заломи, складки чи зморшки.
  • Закрийте кришку та переконайтеся, що засувка спрацювала. Кришку неможливо підняти вільно.
  • Підключіть пристрій до джерела живлення. Засвітиться індикатор.
  • Натисніть кнопку «Упаковка», це почне процес відведення повітря, а коли він завершиться, заклейте край мішка. Про це свідчить загоряння індикатора, розташованого під кнопкою.
  • Коли процес пакування буде завершено, пристрій автоматично зупинить процес відведення повітря, про що буде вказувати світловий індикатор під кнопкою, що вимикається. Після цього необхідно відключити пристрій від джерела живлення, розблокувати засувки кришки, натиснувши обидві кнопки засувки. Підніміть кришку і вийміть пакет з упакованим продуктом.

Якщо в процесі пакування необхідно зупинитися, натисніть кнопку «Стоп».

Якщо в процесі пакування спостерігається небажана деформація упакованого продукту або рідини, що містяться в продукті, починають всмоктуватися пакувальником, натисніть кнопку «Запаювання», це зупинить процес всмоктування повітря та почне запаювання країв мішка.
При упаковці делікатних продуктів рекомендується використовувати кнопку «Імпульс». Одноразове натискання лише на мить запустить пакувальник і витягне невелику кількість повітря. Натискання та утримання кнопки призведе до безперервної роботи, але зниження тиску негайно припинить витяг повітря. Це дозволяє вибрати ступінь витяжки повітря для делікатних продуктів.
Після завершення відсмоктування в імпульсному режимі запечатайте пакет, натиснувши кнопку «Запаювання». Індикатор засвітиться та згасне, коли герметизація буде завершена. Потім відключіть пристрій від джерела живлення, розблокуйте засувки кришки, натиснувши обидві кнопки засувки. Підніміть кришку і вийміть пакет з упакованим продуктом.

Запаювання пакетів з рулону
Пакети для вакуумного пакування можуть бути у вигляді довгого рукава, намотаного на рулон, де запаюються тільки два краї пакетів. У цьому випадку необхідно:

  • відрізати пакет потрібного розміру
  • помістити один край у камеру пакувальної машини так само, як і при вакуумній упаковці
  • закрити кришку і переконатися, що засувка спрацювала; кришку неможливо вільно підняти
  • підключити прилад до джерела живлення; засвітиться індикаторна лампочка
  • натисніть кнопку «Запаювання», загориться індикаторна лампочка, яка згасне після завершення запаювання
  • від'єднайте пристрій від джерела живлення, розблокуйте засувки кришки, натиснувши обидві кнопки засувки
  • підніміть кришку та вийміть пакет із запечатаним краєм


Вакуумне пакування в контейнери
Пакувальна машина має можливість вакуумного пакування контейнерів. Підключіть ємність до зовнішнього роз’єму за допомогою шланга. Щоб підготувати контейнер для вакуумного пакування, дотримуйтесь інформації, наданої на контейнері.
Зверніть увагу, що пакувальна машина не включає шланг і контейнери, зовнішній порт має внутрішній діаметр 5,5 мм. Переконайтеся, що роз’єм шланга підходить до роз’єму пакера.

- Закрийте кришку та переконайтеся, що засувка спрацювала. Кришку неможливо підняти вільно.
- Підключіть пристрій до джерела живлення. Засвітиться індикатор.
- Натисніть кнопку «Упаковка», це почне процес відведення повітря. Про це свідчить загоряння індикатора, розташованого під кнопкою.
- Після завершення процесу пакування пристрій автоматично зупинить процес відведення повітря, про що сигналізує світловий індикатор під кнопкою вимкнення.
- Закрийте вентиль контейнера, який не дозволить повітрю потрапити в нього після від'єднання від пакувальної машини.
- Відключити прилад від джерела живлення, розблокувати засувки кришки, натиснувши обидві кнопки засувки.
- Від'єднайте шланг від зовнішнього роз'єму та контейнера. Рекомендується залишати не менше 2,5 см вільного простору між кришкою ємності і упакованим в неї продуктом. Переконайтеся, що ущільнювач між контейнером і його кришкою чистий і непошкоджений. Інакше в ємність може потрапити повітря або вакуумна упаковка взагалі буде неможлива.

Вміст упаковки

  • машина для вакуумного пакування
  • інструкція з експлуатації
  • Частота [Гц]: 50
  • Напруга [В]: 230
  • Вага нетто [кг]: 1,4
  • Ступінь захисту [IP]: IPX0
  • Розміри [Д x Ш x В]: 340 x 150 x 64 [мм].
  • Клас захисту: II
  • Потужність [Вт]: 175
  • Ширина мішка (макс.) [мм]: 28
  • Потік повітря [л/хв]: 16
  • Створений вакуум [кПа]: від -65 до -80
Відгуки (0)
Новинки