interpool_kiev

1-3 березня у Києві відбулася Міжнародна спеціалізована виставка професійного інструменту та садової техніки. Серед учасників виставки в 2017 році були представлені багато компаній з України, Європи та Азії. Компанія VIROK разом із своїми німецькими партнерами, компаніями Stabila, NWS, Keil, Wilpu, Witte представляли різноманітну продукцію відомих на весь світ брендів.

stabila

STABILA є німецькою компанією, яка є лідером у багатьох країнах. Компанія визнана в усьому світі як фахівець з виробництва вимірювальних приладів, таких як: лазерні нівеліри, дальноміри, рівні, рулетки та ін. Все, що виготовляється на заводах німецької компанії, відповідає найвищим вимогам та повністю відповідає міжнародним стандартам.

nws

NWS є провідним світовим брендом в сфері виробництва ручного інструменту. Під брендом NWS випускається продукція, що характеризується довговічністю та функціональністю, а також особливу увагу розробниками приділяється безпеці, ергономічності та дизайну виробу, завдяки чому інструменти отримують високу оцінку на різних міжнародних виставках. Інструменти торгової марки NWS проводиться виключно в Німеччині.

witte

WITTE – це провідний виробник, що випускає інструмент зі спеціальної високолегованої сталі для робіт з гвинтовими з’єднаннями: викрутки, викрутки для робіт з радіоелектронікою, кутові ключі, біти. Продукція компанії знайшла широке застосування в області індустрії та промисловості. Асортимент продукції, що виготовляється відповідає найжорсткішим вимогам. Всі виробничі потужності компанії розміщені виключно в Німеччині.

wilpu

Компанія WILPU є найбільшим і провідним підприємством в Німеччині з виробництва пилок для лобзиків, шабельних полотен та біметалевих коронок. Відмінна якість продукції фірми Wilpu широко відома у всьому світі! Досвід накопичений протягом 140 років плюс якісна вихідна сировина в поєднанні з інноваціями і прецизійним сучасним обладнанням – дозволяють виробляти абсолютно якісний інструмент, який відповідає новим вимогам. Гарантія та відповідальність за високий стандарт якості є пріоритетом фірми WILPU і це підтверджено сертифікатом якості DIN EN ISO 9001.

keil

Німецька компанія KEIL відома, як виробник якісного бурого інструменту. За більш ніж 40-річну історію, в компанії накопичено унікальний досвід в області виробництва бурового і свердлильного інструменту, що дозволяє компетентно вирішувати будь-які поставлені завдання. У даний час в арсеналі компанії знаходиться весь спектр інструменту, який відповідає вимогам ринку: бури, зубила, ударні свердла, свердла по металу, свердла по дереву, ножівки та багато іншого.

Міжнародна виставка Intertool

Міжнародна виставка Intertool

Міжнародна виставка Intertool